Последние новости
Главная / Новости / Сергій Сухомлин: до опалювального сезону Житомир готовий на 80% — Новости Житомира

Сергій Сухомлин: до опалювального сезону Житомир готовий на 80% — Новости Житомира

Сергій Сухомлин: до опалювального сезону Житомир готовий на 80%
Підготовка до опалювального сезону в Житомирі вийшла на фінішну пряму. Вже до 20 вересня місто буде готовим до зими, наголосив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин під час проведення чергового штабу з підготовки Житомира до опалювального сезону.
«Якщо ми раніше говорили, що лише 50% житлового фонду підготовлено до зими, то на сьогодні це вже близько 80% усіх будинків міста”
Сергій Сухомлин також зазначив, що відповідальність міста у період опалювального сезону 2015 – 2016, забезпечити теплом будинки, які були на балансі місцевих підприємств.
«На разі вирішується питання будівництва котельні для забезпечення теплом колишнього гуртожитку на вул. І. Гонти, договори заключні. Крім того, вирішилось питання по будівництву котельних у трьох будинках Колійного заводу. Для того, щоб підстрахуватися, з керівництвом заводу і залізничною дорогою вирішили питання тимчасового використання їхніх котельних, аби встигнути побудувати нові».
Під загрозою залишитися без опалення на зиму опинилися мешканці відомчого будинку кондитерської фабрики. Проте Сергій Сухомлин каже, тепло в оселях буде.
«Тут ведемо переговори саме із кондитерською фабрикою, оскільки там порядку 11 квартир можуть лишитися без опалення, це що стосується житлового сектору. Підготовка до зими на комунальних підприємствах міста йде у плановому режимі”.
Пробне включення обладнання котельних у Житомирі проведуть з 21 по 30 вересня. До цього часу житомирянам необхідно завершити усі роботи на теплових мережах.

Интересное

В Крым не пустили 7,2 тонн колбасных изделий из Житомирской области — Новости Житомира

Сотрудники Управления Россельхознадзора в Республике Крым и Севастополе не допустили ввоз на полуостров из Украины 7,2 тонн колбасных изделий, произведенных в Житомирской области. Как уверяют в ведомстве, партия не имела при себе данных об исследовании продукции по физико-химическим, токсикологическим и радиологическим показателям. Груз колбасных изделий в ассортименте общим весом 7,2 тонны следовал через МАПП "Армянск"